Anýz Sonnentor BIO - 50 g

Vliv na orgán:
Kvalita:
Vhodný i pro:
Způsob přípravy / konzumace:
favorite_border favorite
Anýz Sonnentor BIO - 50 g
  • Anýz Sonnentor BIO - 50 g
  • Anýz Sonnentor BIO - 50 g
Jsme tu pro Vás Se vším Vám poradíme
Výhodné doručení
Rychlá a pohodlná doprava
Rádi Vám pomůžeme

Anýz se používá do pokrmů asijských kuchyní, při nakládání řepy či mrkve. Patří do koláčů, vánočního pečiva nebo ovesné kaše. Více informací naleznete zde >>
  • Lahodná chuť
  • Výrazné aroma
  • BIO kvalita
Certifikát: bio
Na skladě není dostatek produktů
Prodloužená záruka - možnost vrácení zboží do 100 dnů
K objednávce získáte dárek v hodnotě 79 Kč - např. šejkr. Více zde >>
52 Kč
47 Kč
S DPH
| + část peněz zpět v kreditech
Uživatelské recenze
Heureka.cz [17. 9. 2021]
addvřele doporučuji vše ok
Heureka.cz [27. 3. 2021]
addvše ok
Heureka.cz [6. 12. 2019]
S obchodem jsem byla spokojená. Došlo k reklamaci, která byla velice rychle a k mé spokojenosti vyřízena. Zaměstnanci obchodu komunikují obratem a jsou vstřícní. Obchod a výrobky doporučuji ostatním kupujícím.
Heureka.cz [25. 11. 2019]
Zbozi dorazilo rychle
Sonnentor
Hlavní složky

Vlastnosti produktu

Charakteristika anýzu

Intenzivní, sladká chuť anýzu podobná lékořici je unikátní, ale také není pro každého to pravé. Člověk ho buď miluje nebo ho nemůže vystát. V kuchyni se anýz používá podobně jako fenykl k zjemnění chleba, pečiva a koláčů. Pohled do dalekých krajin však dokazuje, že se koření anýz dá mnohostranně využít. Anýz orestovaný krátce v olivovém oleji dodá zcela zvláštní a ojedinělou chuť například indickému Dhalu (čočkový pokrm), rybě na kari nebo zelenině. Nejlépe se rozvine, pokud jej těsně před použitím rozdrtíte v hmoždíři.

Parametry
Velikost balení 50 g
Certifikát kvality BIO
Mohlo by Vás zajímat