Kokosový cukr Iswari BIO - 250 g

favorite_border favorite
Kokosový cukr Iswari BIO - 250 g
  • Kokosový cukr Iswari BIO - 250 g
  • Kokosový cukr Iswari BIO - 250 g
Jsme tu pro Vás Se vším Vám poradíme
Výhodné doručení
Rychlá a pohodlná doprava
Rádi Vám pomůžeme

Kokosový cukr je přírodní sladidlo mimořádně přátelské k chuťovým buňkám a šetrné k zažívacím orgánům. Pro nízký glykemický index se považuje za optimální náhradu řepného cukru. Více informací naleznete zde >>
  • Nízký glykemický index
  • Náhrada cukru
  • BIO kvalita
Certifikát: bio Certifikát: diabetes
Na skladě není dostatek produktů
Prodloužená záruka - možnost vrácení zboží do 100 dnů
K objednávce získáte dárek v hodnotě 79 Kč - např. šejkr. Více zde >>
93 Kč
84 Kč
S DPH
| + část peněz zpět v kreditech
Uživatelské recenze
Heureka.cz [17. 9. 2021]
addvřele doporučuji vše ok
Heureka.cz [27. 3. 2021]
addvše ok
Heureka.cz [6. 12. 2019]
S obchodem jsem byla spokojená. Došlo k reklamaci, která byla velice rychle a k mé spokojenosti vyřízena. Zaměstnanci obchodu komunikují obratem a jsou vstřícní. Obchod a výrobky doporučuji ostatním kupujícím.
Heureka.cz [25. 11. 2019]
Zbozi dorazilo rychle
Iswari
Hlavní složky

Vlastnosti produktu

Charakteristika kokosového cukru

Hlavním přínosem Kokosového cukru je velmi nízký glykemický index (hodnota 35). Nezvýší hladinu cukru v krvi a promění se mnohem ochotněji v energii než v tukové polštáře. Kokosový cukr má velmi příjemnou karamelovou chuť, z toho důvodu se hodí do spousty zdravých dezertů, dortů a jiných podobných dobrot. Nezaměňujte jej s mnohem méně vhodným palmovým cukrem.

Dávkování

Použití kokosového cukru je stejné jako u řepného cukru. Použijte ke slazení nápojů, studených i teplých pokrmů, zavařenin i dezertů. Kokosový cukr má pro tělo příznivější složení než cukr řepný.

Parametry
Velikost balení 250 g
Certifikát kvality BIO
Vhodný do Kaší, dortů, zdravých dezertů, do kávy i čaje
Mohlo by Vás zajímat