Azuki Sunfood BIO - 300 g

Kvalita:
Vhodný i pro:
Způsob přípravy / konzumace:
favorite_border favorite
Azuki Sunfood BIO - 300 g
  • Azuki Sunfood BIO - 300 g
  • Azuki Sunfood BIO - 300 g
Jsme tu pro Vás Se vším Vám poradíme
Výhodné doručení
Rychlá a pohodlná doprava
Rádi Vám pomůžeme

Fazole azuki jsou malé červené fazole, které rostou pouze na lávové půdě japonských ostrovů. Více informací naleznete zde >>
  • Přirozeně bez lepku
  • Nasládlá chuť
  • BIO kvalita
Certifikát: bio
Na skladě není dostatek produktů
Prodloužená záruka - možnost vrácení zboží do 100 dnů
K objednávce získáte dárek v hodnotě 79 Kč - např. šejkr. Více zde >>
68 Kč
61 Kč
S DPH
| + část peněz zpět v kreditech
Uživatelské recenze
Heureka.cz [17. 9. 2021]
addvřele doporučuji vše ok
Heureka.cz [27. 3. 2021]
addvše ok
Heureka.cz [6. 12. 2019]
S obchodem jsem byla spokojená. Došlo k reklamaci, která byla velice rychle a k mé spokojenosti vyřízena. Zaměstnanci obchodu komunikují obratem a jsou vstřícní. Obchod a výrobky doporučuji ostatním kupujícím.
Heureka.cz [25. 11. 2019]
Zbozi dorazilo rychle
Sunfood
Hlavní složky

Vlastnosti produktu

Charakteristika azuki

Fazole azuki jsou v asijských zemích často používány pro oslazení kulinářských pochoutek, například při přípravě natto v Japonsku. Když jsou fazole azuki uvařeny, oslazeny a zpracovány do červené fazolové pasty, možnosti jejího použití jsou takřka nekonečné. V pikantních pokrmech, sladkých dezertech, sushi, ve sladkostech, koláčích nebo pro namazání na vafle nebo chléb. Mohou být dokonce použité i k výrobě zmrzliny. Většina lidí si myslí, že fazole jsou slané, ale luštěnina azuki má sladkou chuť.

Příprava

Azuki je potřeba namáčet minimálně 8 hodin. Následně je nutné je vařit cca 45 minut. Po uvaření mají lehce světlejší barvu do fialova a nerozpadají se.

Parametry
Velikost balení 300 g
Certifikáty kvality BIO
Mohlo by Vás zajímat