Pema

Tento chléb je výjimečný tím, že se vyrábí z obilnin vykoupených od pěstitelů z okolí na základě dlouhodobých vztahů. Žito je předem namočeno a teprve poté namleto, takže dojde k aktivování zrna. Díky použití aktivovaného obilí, vlastního kvásku, nižší teplotě pečení, a proto i dvojnásobné době pečení (ve srovnání s běžným průmyslovým postupem), je chléb značky PEMA chuťově výborný, lépe stravitelný a vydrží déle čerstvý než obdobné výrobky vyráběné ze šrotu a pečené standardním průmyslovým procesem.

Cílem je jednoduchost - chléb PEMA má jednoduché složení - žito voda, sůl a nic jiného. Nakládání se surovinami je důležité. PEMA zná farmáře, od nichž pochází obilí. Odmítají geneticky modifikované semena a jsou zodpovědní za manipulaci s obilím, které je pravidelně kontrolováno nezávisle na semeni a sklizni.

 

Již brzy zde uvidíte nové produkty :-)

Zatím si můžete prohlédnout další produkty z našeho portfolia (naleznete je na levé straně stránky) či můžete využít vyhledávací okno níže.