Šmajstrla

V rodinném mlýně Šmajstrla se nachází šetrně mechanicky loupaná česká pohankapohanka, způsobem tak, aby v ní zůstávaly veškeré vitamíny. Samozřejmostí je její přirozená bezlepkovost, v mlýně totiž zpracovávají pouze českou pohanku, tím pádem se nemůže kontaminovat lepkem.

Pohanka je vhodná jako příloha, můžeme jí použít i jako zavářku do polévky, nebo si ji jen tak vsypejte do jogurtu místo vloček. Pohanku nemusíte vařit! Šmajstrla pohanka je stále živé zrno, které po dvou dnech vlhčení vypustí klíček délky do půl centimetru a díky klíčku jsou v pohance nejen vitamíny a aminokyseliny, ale také enzymy.

 

Již brzy zde uvidíte nové produkty :-)

Zatím si můžete prohlédnout další produkty z našeho portfolia (naleznete je na levé straně stránky) či můžete využít vyhledávací okno níže.