Spak

Produkty, které nesou logo SPAK, si je musí nejprve zasloužit. Celý proces začíná už u pečlivého výběru těch nejlepších surovin od evropských dodavatelů. Pokračuje nejmodernějším zpracováním v závodě na Šumavě, důslednou péčí o každý krok výrobního postupu, včetně výroby nových přírodních produktů bez konzervantů, dochucovadel a zahušťovadel.

V roce 1935 byla v rakousku založena společnost Spak, která vyráběla majonézu. V roce 1974 firmu převzal syn zakladatele Hans Peter Spak, který také rozšířil výrobu o kečup. Po sametové revoluci Peter Spak navštívil Českou republiku a viděl že se v Česku vyrábí pouze jeden druh kečupu a tak se rozhodl přesunout výrobu do Sušic, kde se kečup, majonézy atd. stále vyrábí.

 

Již brzy zde uvidíte nové produkty :-)

Zatím si můžete prohlédnout další produkty z našeho portfolia (naleznete je na levé straně stránky) či můžete využít vyhledávací okno níže.