favorite_border favorite
Kakaové máslo obsahuje velké množství zdravých rostlinných tuků, které jsou pro tělo nepostradatelné a při tom neobsahuje žádný nezdravý cukr. Kakaové máslo neobsahuje cholesterol a téměř vůbec se nepřepaluje, takže je vhodné k pečení i smažení. Můžete si též nastrouhat do kaší, smoothie či jiných oblíbených pokrmů.
Kakaovník se pěstuje převážně v rovníkovém pásu jižní a střední Ameriky. Kakaovník, ze kterého se vyrábní Kakaové Máslo Naturalis roste na vyhlášených peruánských plantážích. Kakaové máslo je produktem mechanického lisování čerstvých kakaových bobů. Má světlou béžovou barvu a příjemnou chuť. Není nijak chemicky upravováno. Je dodáváno ve 300 ml sklenicích s dobře těsnícím plechovým víčkem. Plnění se zajišťuje pod přísnou hygienickou kontrolou v ČR.
Kakaové máslo je jedna ze základních ingrediencí čokolády. Užijete si kakaové máslo jako běžný zdravý tuk, včetně bezproblémového smažení a pečení. Jeho jemná chuť a vůně zvlášť vynikne při přípravě dezertů.
Toto balení Vám vydrží | 2 měsíce |
Země původu | Peru |
Forma zpracování | Šetrné lisování |
Cena 1 dávky je pouze | 3,36 Kč |
Hmotnost | 300 ml |
Certifikáty kvality | BIO, Vegan, Kosher, GMO Free |
Výživové údaje | na 100 ml |
---|---|
Energetická hodnota | 3702 kJ / 900 kcal |
Tuky | 100 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 51,2 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0,1 g |
Sůl | 0 g |