favorite_border favorite
Hlavním přínosem kokosového cukru je nízký glykemický index (hodnota 35). Nezvýší tím hladinu glukózy v krvi a promění se mnohem ochotněji v energii než v tukové polštáře. Kokosový cukr má příjemně karamelovou chuť. Kokosový cukr se hodí jak k přípravě dezertů, tak i ke slazení nápojů.
Cukr indonéského dodavatele je vybaven řadou mezinárodních certifikátů jakosti dokládajících BIO kvalitu. Cukr se vyrábí dehydratací přírodního nektaru květů kokosových palem. Vysušená hmota se rozdrtí a promění v drobné krystalky. Neprobíhá zde rafinace a nepřidává se do něj žádná chemie. Čistý kokosový cukr je balen do 250g sáčků v české balírně certifikované pro práci s BIO potravinami.
Použití kokosového cukru je stejné jako u běžného cukru. Používá se ke slazení nápojů, studených i teplých pokrmů, zavařenin i dezertů. Kokosový cukr má pro tělo příznivější složení než cukr řepný.
Toto balení Vám vydrží | 2 měsíce |
Země původu | Peru |
Forma zpracování | Šetrné vysušení |
Cena 1 dávky je pouze | 0,46 Kč |
Hmotnost | 250 g |
Certifikáty kvality | BIO, Vegan, Kosher, GMO Free |
Výživové údaje | na 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 1612 kJ / 379 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 93,1 g |
z toho cukry | 93,1 g |
Bílkoviny | 1,6 g |
Sůl | 0 g |