favorite_border favorite
Triphala je oblíbená ájurvédská směs složena ze 3 druhů ovoce - amalaki, haritaki, bibhitaki. Tato kombinace byla natolik populární, že se začala běžné míchat a nabízet koncovým spotřebitelům. Triphala je ideální do kaší, smoothie, salátů či dalších pokrmů. Často se využívá jako přísada do kvalitních čajů.
Ovoce pro výrobu triphaly zraje v indických sadech. Stromy mají ideální klimatické podmínky. Sklizené ovoce je následně omyto, odpeckováno, usušeno a pomleto na čistý prášek. Ten je dovážen do české balírny, která ho balí do praktických uzavíratelných sáčků a následně do designových plechových dóz. Balírna má certifikaci na BIO produkty. Obaly jsou navrženy k dokonalé ochraně jejich nutričních hodnot.
Konzumují se 2–3 čajové lžičky (cca 2–3 g) denně. Triphala se dá rozmíchat ve vodě, mléce, ovocném koktejlu, smoothie či třeba i v jogurtu. Lze ji smíchat s medem a připravit si chutný a účinný ájurvédský detoxikační čaj.
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Produkt není určen dětem, těhotným a kojícím ženám. Uchovejte mimo dosah dětí.
Toto balení Vám vydrží dlouhé | 1,5 měsíce |
Země původu | Indie |
Forma zpracování | Šetrné sušení |
Cena 1 dávky je pouze | 4,20 Kč |
Hmotnost | 100 g |
Certifikáty kvality | BIO, Vegan, Kosher, GMO Free |
Výživové údaje | na 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 1218 kJ / 291 kcal |
Tuky | 0,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 52,3 g |
z toho cukry | 11,5 g |
Bílkoviny | 2,3 g |
Sůl | 0,1 g |